Coaching voor kinderen en volwassenen 

Het is fijn om je ervaringen, gedachtenspinsels, wensen en doelen te delen. Wanneer je daarbij ook gebruik maakt van verbeelding en visuele werkvormen geeft dat nog meer inzicht, ontspanning, inspiratie en steun. Jouw persoonlijke verhaal en ontwikkeling staat centraal tijdens coaching sessies. Jij bepaalt de gespreksonderwerpen en samen kijken welke manier van coaching het best bij jou past. Het doel is het zoeken naar meer verbinding met jezelf en het op een rij krijgen van je gedachtes en plannen. Je ontdekt wat je wilt, kunt en gaat aan de slag met belemmeringen zodat er meer ruimte ontstaat om te groeien. De onderwerpen die besproken worden zijn zeer divers. Je kunt denken aan je ambities, stress, emoties, leefstijl, angsten, sociale interacties en ook het voorbereiden van een sollicitatiegesprek en pakkende presentatie of pitch over jezelf. Ik geef inzicht en werk ervaringsgericht. Coaching vindt plaats in mijn coachruimte aan huis en voor iedereen geschikt. Wandel coaching is ook mogelijk! 

Team coaching: in overleg wordt een coaching traject samengesteld. Bijvoorbeeld op het gebied van (visuele) communicatie, didactiek of samenwerken. 

Individuele coaching (op maat): inzicht in persoonlijkheid en gedrag. 

 

Er zijn werkgevers die bereid zijn om coachsessies te vergoeden, omdat zij willen investeren in de persoonlijke groei en ontwikkeling van hun werknemers. 

 

Ouder en kind coaching.

Samen aan de slag met thema's die door jullie worden aangedragen. We werken met diverse visuele en speelse werkvormen. Het aantal bijeenkomsten wordt in onderling overleg afgesproken. Door de afwisseling in werkvormen is de betrokkenheid groot bij het ontwikkelproces en krijg je meer inzicht in elkaar en hoe dingen kunnen veranderen.