Schilderkunst; liefde voor creëren! 

Mijn schilderwerken zijn veelzijdig en op maat gemaakt; ze sluiten aan bij jouw wensen qua kleur, vorm, materiaal en stijl.  Ik schilder op canvasdoek, papier, panelen, meubels en muren. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan; uit de natuur, boeken, tijdschriften, internet en gesprekken met mensen. Tevens maak diverse op maat gemaakte illustraties voor bedrijven en particulieren.  

Muurschilderingen

Duurzame decoraties

Kunst, muurschilderingen en creaties voor kids ! 

(droog)bloem creaties

Kunstkaarten en Schilderdichtjes!

Van diverse schilderijen zijn er kunstkaarten gedrukt. Samen met dichter Willem Lindeman zijn er schilderdichtjes ontstaan. Hier vullen taal en beeld elkaar aan. Willem schrijft gedichten en ik zorg voor een passende creatie. Je kunt ook een persoonlijk schilderdichtje laten maken. De kaarten en schilderdichtjes zijn verkrijgbaar in het atelier. Prijs per stuk 2, 50 en een set van 6 is 12 euro (inclusief envelop). Wanneer ze opgestuurd dienen te worden, gelden de gebruikelijke bezorgkosten. 

Body & bellypainting

Jezelf zien als een kunstwerk verandert de manier waarop je naar jezelf kijkt. Hoe zie jij er uit als je een levend kunstwerk zou zijn? Je kunt alleen op bezoek komen voor een bodypaint sessie (inclusief fotoshoot) en het is ook mogelijk om dit met meerdere te doen. Er wordt gebruik gemaakt van professionele schmink, het is gemakkelijk afwasbaar. Je kunt zelf aangeven hoe je beschilderd wilt worden. Laat je bodypainten! of nog leuker: leer zelf iemand om te toveren in een unieke creatie! 

Gratis Kunst voor een Kanjer!

Via Facebook bied ik regelmatig gratis kunstwerken aan voor een kanjer. Het is een interactieve werkwijze: iedereen kan aangegeven waarom zij een bepaalde creatie zou willen aanbieden aan een persoon, instelling of bedrijf.  Met 'Gratis Kunst voor een Kanjer' wil ik mensen verrassen en in het zonnetje zetten. Als blijk van waardering van hoe ze zijn, wat ze gedaan hebben en/of meegemaakt hebben. Tot op heden zijn er verschillende mensen, instellingen of verenigingen verrast met bovenstaande creaties:

Buurtzorg medewerkers: kerstworkshop 

Naambordjes actie voor Oekraïne

Kinderboerderij te Pannerden: tafel met zitblokken (beschilderd samen met jongeren) en dierenbord

Buurtzorg Pannerden: bloemcreaties voor alle cliënten 

Liemerije te Pannerden: voor de bewoners van Heukelumshof een vrolijk kunstwerk en kleurplaat van het dorp. 

Turnsters gymvereniging Pajodos: gratis workshop

Verzorgingstehuis de Sering voor dementie in Duiven: schilderij met handgemaakt vilt 

Bewoners Tesma PG te Didam:  stipwerk op porselein 

Sinja Peters en schoonmoeder Marieke te Voortwis:  schildering op drijfhout

Willem Lindeman: kunstwerk met gedicht

Echtgenoot van Marike Tomasini: naam en drie karaktereigenschappen gevisualiseerd (valentijn)

Floris Adams: vaderdagcadeau, stipwerk op porselein

Moeder van Tony Reijmer en Betsie Welman: moederdagcadeau, schilderij

Nanny Mulder: schilderij