Reacties over Lobke Koenders Creatie & Coaching

We hadden de wens om de visie van de school te visualiseren in ons nieuwe schoolgebouw. We hebben de hulp ingeschakeld van Lobke. Zij heeft voor de school een prachtig, kindvriendelijk schilderij gemaakt waar in één oogopslag de essentie van de school duidelijk is. 
Dit schilderij hangt bij elke ingang. We zijn hier erg content mee.

IKC Lindenhage, Zevenaar 

Lobke heeft mij  geholpen bij een studieopdracht en de eindpresentatie van de studie. Ik heb de voorwaarden en het theoretisch kader aangegeven, vervolgens heeft Lobke met deze "ingrediënten" een creatieve opzet gemaakt. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Dit vind ik heel toepasselijk voor de samenwerking met Lobke. Ze denkt echt met je mee en kan goed omgaan met feedback. Dit heb ik als heel prettig ervaren.

Dorien Scholten, adjunct-directeur IKC Lindenhage

Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren. Tijdens ons eerste gesprek kwam je professioneel over en je stelde goede vragen. Het was open en ontspannen. Je hebt goed doorgevraagd en daardoor heb je voor jezelf scherp gekregen welke kant je op wilde.

Na dit gesprek heb je snel gehandeld! De eerste conceptschilderijen had ik al snel in mij mailbox. Met een aantal aanpassingen heb je het uiteindelijke schilderij ontworpen. Een schilderij dat voor mijn gevoel perfect aansluit bij mijn visie. Ik ben er super blij mee!

Anke ten Broeke , directeur IKC De Wissel

Levensdoek, anoniem

`Ik wilde heel graag een persoonlijk schilderij voor mezelf. Na een lang gesprek heeft Lobke mijn verhaal samengevat in de belangrijkste punten. Een schets volgde en nadat ik deze gezien had is ze begonnen aan mijn schilderij. Hij is prachtig en bijzonder geworden!!! Precies wat ik graag wilde. Bedankt voor het goed interpreteren en weergeven!! Echt een aanrader wanneer je een mooi item in je huis wilt!

Workshops "Betekenisvol creëren" 

"Een inspirerende dag, ik heb geleerd dat ik meer creativiteit in me heb dan ik dacht.  Heerlijk om mijn hoofd leeg te maken." Bianca

"Wat een súper leuke dag! Je geeft echt iemand de kunst van het genieten van creatief bezig zijn mee." Anja

"Het is echt een mooie vorm van zelfreflectie."  Anoniem

"Verrast over alle onbekende talenten en zeer ontspannende dag."  Monique

"Kwaliteiten ontdekt die ik dacht niet te hebben, echt een feestje. " Jolanda 

"Ik vond het een super leuke workshop met ook direct resultaat. Het was gezellig en inspirerend."  Trudy

"Erg leuke workshop, je wordt aan het denken gezet over jezelf! Heerlijke lunch en altijd leuk om andere mensen te ontmoeten." Leontien

"Ik heb genoten van deze dag en heb een mooie waardevolle, betekenisvolle creatie gemaakt." Sabrina 

"Achter het tekenen en de kleuren zit overal een verhaal achter, leerzaam en leuk om te doen." Annet  

"Gezellig, goede uitleg, heerlijke lunch, tijd te kort!" Rudi

"Een mooie, rustige dag en trots op wat ik gemaakt heb, goed georganiseerd." Iris

"Goede voorbereiding, heldere instructies, leuke groep en heerlijke lunch!" Theo