Workshops/trainingen: samen leren en creëren!

Een workshop volgen? Dat kan in het atelier of op locatie!  Individueel, in kleine groepen of grotere.  

Betekenisvol creëren

Je maakt een persoonlijke en betekenisvolle creatie: jouw verhaal in beeld! Het is een combinatie van een zentangle/mandala en bestaat uit symbolen, vormen en kleuren die op jou van toepassing zijn: je karakter, interesses, stijl en/of talenten in beeld. Je werkt met acrylverf, fineliners en/of stiften. Uitermate geschikt voor teambuilding sessies! 

DISC in beeld 

Teamtraining 'visualiseren van je DISC profiel'. DISC is een instrument dat inzicht geeft in gedrag en communicatie. Het doel is om aan de hand van je eigen DISC profiel je talent en persoonlijkheid zichtbaarder te maken. Met de nodige symboliek qua vormen, afbeeldingen en kleuren gaat iedereen aan slag gegaan om zijn of haar DISC profiel te visualiseren. Je gaat op onderzoek naar waar jouw kracht ligt, wat jouw talenten zijn en welke ontwikkelpunten je hebt. Hoe ziet jouw DISC profiel er in beeld uit en wat neem je waar bij je collega? Na wat schetsen, inspiratie en brainstormen met collega’s ontstaan er unieke creaties van ieders verhaal. Deze worden kort aan elkaar gepresenteerd en besproken.  Zo krijg je meer inzicht in jezelf en de ander!

motiverende gedachtes en beelden 

Jouw boodschap aan jezelf. Je traint positieve, motiverende gedachtes en formuleert affirmaties. Deze ga je intuïtief visualiseren. Je creëert vanuit je hart. 

zAKELIJKE TEKENEN

De kracht van visuele communicatie!  Door visualisatie is er meer inzicht, overzicht en betrokkenheid tijdens een presentatie of gesprek. Tijdens deze training leer je hoe je jouw verhaal of complexe vraagstukken op eenvoudige wijze kunt visualiseren . Je maakt visuele verslagen van een vergadering of gesprek. Je legt een symbolenbieb aan;  een handig overzicht van getekende begrippen uit je werkveld. 

Communicatie, feedback geven en ontvangen

Visieontwikkeling

een gezamenlijke visie formuleren, visualiseren en presenteren

Creatieve energizers 

Deze kun je gebruiken bij workshops, trainingen, lessen en/of vergaderingen

Creatieve werkvormen

Deze kun je gebruiken bij workshops, trainingen, lessen en/of vergaderingen.  

Visueel aan de slag om faalangst te reduceren 

Vind je het spannend om te presteren of jezelf te presenteren in een groep?  Tijdens deze training leer je om op een visuele manier aan de slag te gaan om faalangst te verminderen.

Meervoudige intelligentie in de praktijk     

Wat hebben visueel intelligente mensen nodig?  

Volwassenen en kinderen die een sterk ontwikkelde visuele intelligentie hebben zijn gericht op beelden en willen het graag eerst even ‘zien’. Tijdens deze workshop leer je hoe je hen kunt helpen om hun visuele intelligentie in te zetten in hun dagelijks leven, op school en/of werk en deze intelligentievorm verder te ontwikkelen.

Schilderlessen en creatieve sessies 

Jij kiest welk thema en met welk materiaal je aan de slag gaat. In het atelier is divers creatief materiaal beschikbaar.  De lessen/sessies kunnen ook op locatie gegeven worden, individueel of in groepen. 

 

Heb je vragen over deze workshops/trainingen? Wil je een creatieve teambuildingsactiviteit of een familie uitje organiseren? Neem gerust contact op zodat we kunnen kijken wat bij jou past. Natuurlijk is het mogelijk om workshops op maat te realiseren. Ik informeer je graag over de mogelijkheden!