Workshops/trainingen

Een workshop volgen? Dat kan in het atelier of op locatie!  In kleine groepjes of grotere.  

'Creazeker' is een training waarbij jij als ouder en je kind (of kinderen) samen aan de slag gaan met thema's die door jullie  zelf worden aangedragen. We werken met diverse visuele en speelse werkvormen. De begeleiding is geheel op maat. Het aantal bijeenkomsten wordt in onderling overleg afgesproken. 

Door de afwisseling in werkvormen is de betrokkenheid groot bij het ontwikkelproces en krijg je meer inzicht in elkaar en hoe dingen kunnen veranderen. We doen het samen, zo leren we van en met elkaar. 

Teamdag 'visualiseren van je DISC profiel'. DISC is een instrument dat inzicht geeft in gedrag en communicatie. Het doel is om aan de hand van je eigen DISC profiel je talent en persoonlijkheid zichtbaarder te maken. Met de nodige symboliek qua vormen, afbeeldingen en kleuren gaat iedereen aan slag gegaan om zijn of haar DISC profiel te visualiseren. Je gaat op onderzoek naar waar jouw kracht ligt, wat jouw talenten zijn en welke ontwikkelpunten je hebt. Hoe ziet jouw DISC profiel er in beeld uit en wat neem je waar bij je collega? Na wat schetsen, inspiratie en brainstormen met collega’s ontstaan er unieke creaties van ieders verhaal. Deze worden kort aan elkaar gepresenteerd en besproken.  Zo krijg je meer inzicht in jezelf en de ander!

Workshop 'Verbinding met je intuïtie'. 

- Jouw boodschap aan jezelf

- Positieve, motiverende gedachten trainen, affirmaties formuleren

- Intuïtief visualiseren en observeren 

- Creëren vanuit je hart, je gevoel in de vorm van sprokkelkunst (met natuurlijke en diverse duurzame materialen)

Samen creëren en leren!

Een overzicht van workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en creativiteit...voor beginners en gevorderden!  

 • Zakelijk tekenen; de kracht van visuele communicatie!  Door visualisatie is er meer inzicht, overzicht en betrokkenheid tijdens een presentatie of gesprek. Tijdens deze training leer je hoe je jouw verhaal of complexe vraagstukken kunt visualiseren . Je maakt visuele verslagen van een vergadering of gesprek. Je legt een symbolenbieb aan;  een handig overzicht  van eenvoudig getekende begrippen uit je werkveld. 
 • Visieontwikkeling:  een gezamenlijke visie  formuleren, visualiseren en presenteren
 • Inspiratie sessies: creativiteit en persoonlijke ontwikkeling
 • Creatieve energizers . Deze kun je gebruiken bij workshops, trainingen, lessen en/of vergaderingen
 • Creatieve werkvormen.  Deze kun je gebruiken bij  workshops, trainingen, lessen en/of vergaderingen.  
 • Creativiteit inzetten bij het reduceren van faalangst .  Vind je het spannend om te presteren of jezelf te presenteren in een groep?  Tijdens deze training  leer je om creativiteit in te zetten om je faalangst te verminderen.     
 • Wat hebben visueel intelligente mensen nodig?  Volwassenen en kinderen die een sterk ontwikkelde visuele intelligentie hebben zijn gericht op beelden en willen het graag eerst even ‘zien’. Tijdens deze workshop leer je hoe je hen kunt helpen om hun visuele intelligentie in te zetten in hun dagelijks leven, op school en/of werk en deze intelligentievorm verder te ontwikkelen.
 • Betekenisvol creëren:  combinatie zentangle/mandala met symbolische afbeeldingen die op jou van toepassing zijn.
 • Bloem & kunstcreatie: schilderkunst in combinatie met bloemwerk
 • Gedicht & kunst: creëer je eigen gedichtenbundel met eigen illustraties
 • Scandinavische kunst (met acrylverf)
 • Botanische kunst (met acrylverf)
 • Jouw levenspreuk in beeld
 • Aboriginal painting op drijfhout

Heb je vragen over deze workshops/trainingen? Wil je een creatieve teambuildingsactiviteit of een familie uitje organiseren? Neem gerust contact op zodat we kunnen kijken wat bij jou past. Natuurlijk is het mogelijk om workshops op maat te realiseren. Ik informeer je graag over de mogelijkheden!

REACTIES VAN DEELNEMERS WORKSHOP ''BETEKENISVOL CREËREN"